Makaleler
31
Tümü (31)
SCI-E, SSCI, AHCI (21)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (21)
Scopus (19)
TRDizin (8)
Diğer Yayınlar (4)
4. Fırın Et Yemeklerine Alüminyum Gıda Tepsilerinden Olası Alüminyum Migrasyonunun Belirlenmesi
Bozok Veterinary Science
, cilt.6, sa.1, ss.8-16, 2025 (Hakemli Dergi)
9. Assessment of carbapenem resistance and carbapenemase genes in wastewater from cattle slaughterhouses: Implications for environmental antibiotic resistance surveillance
ANKARA UNIVERSITESI VETERINER FAKULTESI DERGISI
, cilt.72, sa.1, ss.91-97, 2025 (SCI-Expanded, Scopus, TRDizin)
10. Profiles of Campylobacter jejuni from raw retail chicken meat: genetic diversity, pathogenic features, and antibiotic resistance
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.59, sa.8, ss.5537-5550, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
12. Comprehensive analysis of Salmonella in poultry meat and products in Türkiye: Prevalence, antibiotic susceptibility and genomic characterisation
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.59, sa.5, ss.3412-3422, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
14. ACID-RESISTANT LIMOSILACTOBACILLUS FERMENTUM ISOLATES RECOVERED FROM FERMENTED TURKISH SUCUK: SCREENING OF PROBIOTIC CHARACTERIZATION AND PHYLOGENY
gıda
, cilt.49, sa.2, ss.312-325, 2024 (Hakemli Dergi)
20. Mevcut Postbiyotik Sınıfları ve Sağlık Etkileşimleri
Beslenme ve Diyet Dergisi
, cilt.50, sa.1, ss.83-91, 2022 (Hakemli Dergi)
21. Pastırma Mikrobiyatası
Bozok Veterinary Sciences
, cilt.2, sa.2, ss.115-125, 2021 (Hakemli Dergi)
29. Comparative Analysis of Cow and Water Buffalo Milk Casein Fractions by Western Blotting
Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.33, sa.2, ss.77-82, 2019 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
14
1. Geleneksel Tarhana'dan izole edilen Latilactobacillus sakei subsp. sakei: Genom Karakterizasyonu, Probiyotik Özellikleri ve Sakasin Sentezi
3. Uluslararası Hayvansal Gıdalar Kongresi, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 22 - 24 Ekim 2025, (Yayınlanmadı)
3. Antimicrobial and immunomodulatory effects of postbiotics and cell-free supernatants from Lactobacillus strains on Salmonella Typhimurium infections in vitro.
EMBL Symposium: Infection: pathogens, hosts, and microbiomes., Heidelberg, Almanya, 26 Mayıs - 28 Ağustos 2025, ss.41, (Özet Bildiri)
4. Balık sakatatları ve karkaslarında Escherichia coli serotipleri, biyofilm, virülans ve antibiyotik direnç profilleri
XVI. Uluslararası Katılımlı Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi, İzmir, Türkiye, İzmir, Türkiye, 25 - 28 Ekim 2024, ss.62-63, (Tam Metin Bildiri)
10. Sakatatlarında Campylobacter Spp. Varlığı, İzolatların Antibiyotiklere Duyarlılıkları ve Klonal İlişkilerin Belirlenmesi
9. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.34-35, (Tam Metin Bildiri)
11. Sığır Irkının Et Kalitesi Ve Yağ Asidi Kompozisyonu Üzerine Etkisi
9. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 4 - 07 Kasım 2021, ss.88, (Tam Metin Bildiri)
13. Presence of Escherichia coli O26, O111 and O157 in Milk and Dairy Products, Antibiotic Susceptibility and Molecular Typing of Isolates.
2. International Congress of Food of Animal Origin, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 8 - 11 Kasım 2018, ss.8-9, (Tam Metin Bildiri)
14. High Value Added Dairy Products
3rd International Conference on Science Ecology and Technology, Rome, İtalya, 14 - 16 Ağustos 2017, ss.19, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar
2
1. Çin ve Rusya Türk Özerk Devletlerinde Geleneksel Süt Ürünleri
TÜRK DÜNYASINDA GELENEKSEL GIDALAR, Prof. Dr. Fatma Seda ERGENEKON, Editör, Akademisyen Yayınevi Kitabevi, Ankara, ss.147-186, 2025
2. Süt Proteinleri
Süt ve süt ürünleri, Prof. Dr. Mustafa ATASEVER, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.57-71, 2019
