SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Profiles of Campylobacter jejuni from raw retail chicken meat: genetic diversity, pathogenic features, and antibiotic resistance
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.59, sa.8, ss.5537-5550, 2024 (SCI-Expanded)
Comprehensive analysis of Salmonella in poultry meat and products in Türkiye: Prevalence, antibiotic susceptibility and genomic characterisation
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.59, sa.5, ss.3412-3422, 2024 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
ACID-RESISTANT LIMOSILACTOBACILLUS FERMENTUM ISOLATES RECOVERED FROM FERMENTED TURKISH SUCUK: SCREENING OF PROBIOTIC CHARACTERIZATION AND PHYLOGENY
gıda
, cilt.49, sa.2, ss.312-325, 2024 (Hakemli Dergi)
Mevcut Postbiyotik Sınıfları ve Sağlık Etkileşimleri
Beslenme ve Diyet Dergisi
, cilt.50, sa.1, ss.83-91, 2022 (Hakemli Dergi)
Pastırma Mikrobiyatası
Bozok Veterinary Sciences
, cilt.2, sa.2, ss.115-125, 2021 (Hakemli Dergi)
Bisfenoller ve Fitalatların Halk Sağlığı Üzerine Etkileri
Erciyes Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dergisi
, cilt.17, sa.1, ss.68-75, 2020 (Hakemli Dergi)
Comparative Analysis of Cow and Water Buffalo Milk Casein Fractions by Western Blotting
Fırat Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.33, sa.2, ss.77-82, 2019 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Sığır Irkının Et Kalitesi Ve Yağ Asidi Kompozisyonu Üzerine Etkisi
9. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 04 Kasım 2021 - 07 Kasım 2023, ss.88
Sakatatlarında Campylobacter Spp. Varlığı, İzolatların Antibiyotiklere Duyarlılıkları ve Klonal İlişkilerin Belirlenmesi
9. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Antalya, Türkiye, 04 Kasım 2021 - 07 Kasım 2023, ss.34-35
Presence of Escherichia coli O26, O111 and O157 in Milk and Dairy Products, Antibiotic Susceptibility and Molecular Typing of Isolates.
2. International Congress of Food of Animal Origin, Gazimagusa, Kıbrıs (Kktc), 8 - 11 Kasım 2018, ss.8-9
High Value Added Dairy Products
3rd International Conference on Science Ecology and Technology, Rome, İtalya, 14 - 16 Ağustos 2017, ss.19
Kitap & Kitap Bölümleri
Süt Proteinleri
Süt ve süt ürünleri, Prof. Dr. Mustafa ATASEVER, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.57-71, 2019