Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Sığır Irkının Et Kalitesi Ve Yağ Asidi Kompozisyonu Üzerine Etkisi

9. VETERİNER GIDA HİJYENİ KONGRESİ, Antalya, Türkiye, 04 Kasım 2021 - 07 Kasım 2023, ss.88

Sakatatlarında Campylobacter Spp. Varlığı, İzolatların Antibiyotiklere Duyarlılıkları ve Klonal İlişkilerin Belirlenmesi

9. Veteriner Gıda Hijyeni Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Antalya, Türkiye, 04 Kasım 2021 - 07 Kasım 2023, ss.34-35

High Value Added Dairy Products

3rd International Conference on Science Ecology and Technology, Rome, İtalya, 14 - 16 Ağustos 2017, ss.19

Kitap & Kitap Bölümleri

Süt Proteinleri

Süt ve süt ürünleri, Prof. Dr. Mustafa ATASEVER, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.57-71, 2019

Metrikler

Yayın

28

Atıf (Scopus)

50

H-İndeks (Scopus)

4

Atıf (TrDizin)

2

H-Index (TrDizin)

1

Proje

1

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları