Supported Projects
-
2021 - Continues Kenevir Ununun Alabalık Köftesi Yapımında Kullanımı ve Kalite Parametrelerine Etkileri
Project Supported by Higher Education Institutions
BALIKÇI E. (Executive), BEŞCANLAR S., KENAR M., ÖZOĞUL Y., HAYIT F., YAZİCİ L.
-
2021 - Continues Giysilerde Terleme Sonucu Kötü Kokuya Neden Olan Bakterilere Karşı Kenevir Kumaşının ve Kenevir Ekstraktının Antimikrobiyal Etkinliğinin Araştırılması
Project Supported by Higher Education Institutions
ŞAHBAZ KARADUMAN N. (Executive), AYDIN A., KARADUMAN Y., ERBAKAN M., YAZİCİ L.
-
2021 - Continues Yozgat Ekolojik Koşullarında Yerli ve Yabancı Kenevir Çeşitlerinin Verim ve Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi
Project Supported by Higher Education Institutions
YAZİCİ L. (Executive), YILDIRIM C., ÖZÜK A. R., YILMAZ G., AKDAŞ O.
-
2020 - Continues Haşhaşta (Papaver somniferum L.) Melezleme ve Seleksiyon Çalışmaları
-
2020 - Continues Yozgat Ekolojik Koşullarında kenevir (Cannabis sativa L.) Yetiştiriciliği için Uygun Ekim Zamanın Belirlenmesi
-
2020 - Continues YOZGAT ŞARTLARINDA BAZI KENEVİR (Cannabis sativa var. sativa) ÇEŞİT VE POPULASYONLARININ VERİM VE VERİMLE İLGİLİ ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
Project Supported by Higher Education Institutions
YILMAZ G. (Executive), YILDIRIM C., YAZİCİ L., USKUTOĞLU T., KOÇER T.
-
2020 - Continues Kenevir (Cannabis sativa var. sativa) Yetiştiriciliğinde Farklı Ekim Sıklığının Verim ve Kalite Özelliklerine Etkisi
Project Supported by Higher Education Institutions
YILMAZ G. (Executive), YILDIRIM C., COŞGE ŞENKAL B., DOĞAN H., USKUTOĞLU T., YAZİCİ L., et al.
-
2021 - 2023 Farklı Oranlarda Kenevir Ununun Glutensiz Kek Yapımında Kullanımı ve Glutensiz Kekin Kalite Özelliklerine Etkisi
Project Supported by Higher Education Institutions
HAYIT F. (Executive), YAZİCİ L., BALIKÇI E., BEŞCANLAR S.