Eğitim Bilgileri
2009 - 2011
2009 - 2011Yüksek Lisans
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
2004 - 2008
2004 - 2008Lisans
Harran Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü, Türkiye
Yaptığı Tezler
2011
2011Yüksek Lisans
Siirt otlu peynirinin geleneksel üretim yöntemi ve bileşimi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Ziraat Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü
2011
2011Doktora
Sert kabuklu yemişlerin dış kabuklarından elde edilen ekstraktların meyveli yoğurda etkisi
Harran Üniversitesi
Yabancı Diller
B1 Orta
B1 Ortaİngilizce
Araştırma Alanları
Tarımsal Bilimler
Mühendislik ve Teknoloji
Akademik Ünvanlar / Görevler
2016 - Devam Ediyor
2016 - Devam EdiyorDr. Öğr. Üyesi
Yozgat Bozok Üniversitesi, Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
2012 - 2016
2012 - 2016Öğretim Görevlisi
Yozgat Bozok Üniversitesi, Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
2009 - 2012
2009 - 2012Öğretim Görevlisi
Siirt Üniversitesi, Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme Bölümü
Yönetimsel Görevler
2022 - Devam Ediyor
2022 - Devam EdiyorBölüm Başkanı
Yozgat Bozok Üniversitesi, Boğazlıyan Meslek Yüksekokulu, Gıda İşleme
2012 - 2016
2012 - 2016MYO Müdür Yardımcısı
Yozgat Bozok Üniversitesi
Akademi Dışı Deneyim
2009 - 2010
2009 - 2010Organizasyoın Sorumlusu
Kahraman Catering, Organizasyoın Sorumlusu
Makaleler
Tümü (36)
SCI-E, SSCI, AHCI (19)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (26)
ESCI (6)
Scopus (23)
TRDizin (11)
Diğer Yayınlar (3)
2025
20251. Successive fungal solid-state fermentation and UV-B irradiation: A novel strategy to boost bioactive potential and vitamin D2 levels of corn flour
Duru B. N., DOĞAN N., Berktas S., ÇAM M., DOĞAN C.
Food Chemistry
, cilt.492, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2025
20252. Functional Bio-nanofibers for Active Packaging: Electro-Blown Gelatin/Xanthan Gum with Carbon Dots
Ahmed S. B., DOĞAN N., Akgul Y., DOĞAN C.
BioNanoScience
, cilt.15, sa.3, 2025 (ESCI, Scopus)
2025
20253. Innovative electroblown nanofibrous mats incorporating sage essential oil for extending shelf life of spreadable cheese
DOĞAN C., Akgul Y., Eticha A. K., DOĞAN N., Toptas A.
Food and Bioproducts Processing
, cilt.150, ss.338-349, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2025
20254. A green approach to tangerine preservation: composite electro-blown nanofibers activated with cedarwood oil
Akhouy G., Eticha A. K., DOĞAN C., DOĞAN N., ÇALIŞIR M. D., Toptas A., et al.
Food Science and Biotechnology
, cilt.34, sa.4, ss.1093-1106, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2025
20255. Mushrooms for Mushrooms: A Bio-Based Approach to Active Food Packaging
Karanfіl M., Doğan N., Akgul Y., Doğan C., Ahmed S. B.
Food Biophysics
, cilt.20, sa.1, 2025 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
20246. Electro-blown micro-nanofibrous mats with Origanum elongatum essential oil for enhancing the shelf life of tomato (Solanum lycopersicum)
Akhouy G., Eticha A. K., DOĞAN C., DOĞAN N., ÇALIŞIR M. D., Toptas A., et al.
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.59, sa.12, ss.9512-9522, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
20247. Production and characterization of electro-blown nanofibers incorporated with pine pollen for fast-dissolving applications
Abi J., Ahmed S. B., DOĞAN C., DOĞAN N., Akgul Y.
Journal of Drug Delivery Science and Technology
, cilt.101, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
20248. Sustainable Active Food Packaging: Biodegradable Nanofibrous Mats Incorporated Spent Pumpkin Carbon Dots for Enhanced Shelf Life
Tiryaki O., DOĞAN C., Akgul Y.
Fibers and Polymers
, cilt.25, sa.10, ss.3711-3726, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
20249. Tailoring of Gelatin-Chitosan Nanofibers Functionalized with Eucalyptus Essential Oil via Electroblowing for Potential Food Packaging and Wound Dressing Applications
Elomar Z., Eticha A. K., DOĞAN N., Akgul Y., DOĞAN C.
Fibers and Polymers
, cilt.25, sa.7, ss.2457-2469, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
202410. Development of novel heat-treated sausage with Pleurotus ostreatus: Low energy, enhanced bioactivity, reduced amount of meat and fat
DOĞAN C.
Food Science and Technology International
, cilt.30, sa.3, ss.260-272, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
202411. Rapid detection of adulteration in pistachio based on deep learning methodologies and affordable system
ÇINARER G., DOĞAN N., KILIÇ K., DOĞAN C.
Multimedia Tools and Applications
, cilt.83, sa.5, ss.14797-14820, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
202412. A Novel Approach to Crosslink Gelatin Nanofibers Through Neutralization-Induced Maillard Reaction
Ahmed S. B., DOĞAN N., DOĞAN C., Akgul Y.
Food and Bioprocess Technology
, cilt.17, sa.2, ss.489-503, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2024
202413. Gelatin/mushroom (Lactarius deliciosus) extract nanofibers fabricated by electro-assisted solution blow spinning as a potential edible active food packaging
DOĞAN N., DOĞAN C., Akgul Y., Ahmed S. B., Buran İ.
Journal of Food Science and Technology
, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
202314. Rapid fabrication of micro-nanofibers from grapevine leaf extract and gelatine via electroblowing: A novel approach for edible active food packaging
Dayisoylu K. S., Akboğa Z., DOĞAN C., Kaya E., Akgul Y., DOĞAN N., et al.
International Journal of Biological Macromolecules
, cilt.253, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
202315. Determination of margarine adulteration in butter by machine learning on melting video
Şehirli E., DOĞAN C., DOĞAN N.
Journal of Food Measurement and Characterization
, cilt.17, sa.6, ss.6099-6108, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2023
202316. Kombucha Beverage: Comparative Study Based on Bioactive Properties and Antimicrobial Potentials of Different Plant Infusion
DOĞAN C., DOĞAN N.
Journal of advanced research in natural and applied sciences (Online)
, cilt.9, sa.1, ss.15-27, 2023 (TRDizin)
2023
202317. Non-targeted approach to detect pistachio authenticity based on digital image processing and hybrid machine learning model
DOĞAN C., Şehirli E., DOĞAN N., Buran İ.
Journal of Food Measurement and Characterization
, cilt.17, sa.2, ss.1693-1702, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
202218. CHANGES OF QUALITY CHARACTERISTICS OF FUNCTIONAL FRUIT YOGURTS FORTIFIED WITH HUSK EXTRACTS OF VARIOUS NUTS DURING COLD STORAGE
DOĞAN C., ÇELİK Ş., DOĞAN N.
JOURNAL OF MICROBIOLOGY BIOTECHNOLOGY AND FOOD SCIENCES
, cilt.12, sa.3, 2022 (ESCI, Scopus)
2022
202219. Novel active food packaging based on centrifugally spun nanofibers containing lavender essential oil: Rapid fabrication, characterization, and application to preserve of minced lamb meat
DOĞAN C., DOĞAN N., Gungor M., Eticha A. K., Akgul Y.
FOOD PACKAGING AND SHELF LIFE
, cilt.34, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
202220. Centrifugally spun micro-nanofibers based on lemon peel oil/gelatin as novel edible active food packaging: Fabrication, characterization, and application to prevent foodborne pathogens E. coli and S. aureus in cheese
DOĞAN N., DOĞAN C., Eticha A. K., Gungor M., Akgul Y.
FOOD CONTROL
, cilt.139, 2022 (SCI-Expanded, Scopus)
2022
202221. Development of the non-grain spawn for edible mushroom (Pleurotus ostreatus): D-optimal mixture design approach
DOĞAN N., DOĞAN C.
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi
, cilt.59, sa.2, ss.265-274, 2022 (Scopus, TRDizin)
2022
202222. Egzotik Bazı Mantarların (Pleurotus ostreatus, Pleurotus eryngii, Hericium erinaceus) Fizikokimyasal, Biyoaktif ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi
DOĞAN N., DOĞAN C.
MANTAR DERGİSİ
, cilt.13, sa.1, ss.30-36, 2022 (TRDizin)
2022
202223. Optimization Extraction of Cladonia foliacea (Huds.) Willd: Antioxidant Activity and Inhibition of the Key Enzymes Linked to Type II Diabetes
DOĞAN N., DOĞAN C., KOCAKAYA M.
KSU TARIM VE DOGA DERGISI-KSU JOURNAL OF AGRICULTURE AND NATURE
, cilt.25, sa.4, ss.828-837, 2022 (TRDizin)
2021
202124. Mucizevi Bitki Kenevir’in (Cannabis sativa L.) Gıda Endüstrisinde Kullanımı
DOĞAN N., DOĞAN C.
Bozok Veterinary Sciences , cilt.2, sa.2, ss.47-56, 2021 (Hakemli Dergi)
2021
202125. EXTRACTION OPTIMIZATION OF Senecio vernalis Waldst. & Kit AND DETERMINATION OF ANTI-alpha-AMYLASE/alpha-GLUCOSIDASE, ANTI-LIPASE AND ANTIOXIDANT ACTIVITIES
DOĞAN N., DOĞAN C.
TRAKYA UNIVERSITY JOURNAL OF NATURAL SCIENCES
, cilt.22, sa.2, ss.245-253, 2021 (ESCI, TRDizin)
2021
202126. PARTS FROM LIFE-CYCLE OF H.ERINACEUS: RESPONSE SURFACE METHODOLOGY APPROACH TO OPTIMIZE EXTRACTION CONDITIONS AND DETERMINATION OF ITS ANTIOXIDANT, ANTIDIABETIC AND ANTIMICROBIAL EFFECT
DOĞAN N., DOĞAN C., ATİLA F.
JOURNAL OF MICROBIOLOGY BIOTECHNOLOGY AND FOOD SCIENCES
, cilt.10, sa.6, 2021 (ESCI, Scopus)
2021
202127. Pleurotus eryngii’ nin Misel Biyokütlesinin ve Farklı Olgunlaşma Seviyesindeki Gövdelerinin Ekstraksiyonunun Optimizasyonu ve Antidiyabetik Özelliklerinin Belirlenmesi
DOĞAN N., DOĞAN C.
MANTAR DERGİSİ/The Journal of Fungus , cilt.12, sa.1, ss.50-60, 2021 (TRDizin)
2021
202128. Determination of Antioxidant Activity of Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus (Jacq.) P. Kumm.) According to Different Flush Times and the Inhibition Potential of alpha-amylase and alpha-glucosidase, which are Key Enzyme Role in Hyperglycemia
DOĞAN N., DOĞAN C.
KSU TARIM VE DOGA DERGISI-KSU JOURNAL OF AGRICULTURE AND NATURE
, cilt.24, sa.6, ss.1177-1186, 2021 (ESCI, TRDizin)
2020
202029. Optimization and comparison of three cooking methods for wheat flour-oyster mushroom (P. ostreatus) powder composite chips
DOĞAN N., DOĞAN C., ÇAM M., Hayoglu I.
JOURNAL OF FOOD PROCESSING AND PRESERVATION
, cilt.44, sa.11, 2020 (SCI-Expanded, Scopus)
2020
202030. Wild mustard (Sinapis arvensis) parts: compositional analysis, antioxidant capacity and determination of individual phenolic fractions by LC-ESI-MS/MS
BAŞYİĞİT B., Alasalvar H., DOĞAN N., DOĞAN C., Berktas S., ÇAM M.
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
, cilt.14, sa.3, ss.1671-1681, 2020 (SCI-Expanded, Scopus)
2017
201731. Pleurotus ostreatus Mantarının Cips Üretiminde Kullanımı
DOĞAN N., DOĞAN C., HAYOĞLU İ. A.
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , cilt.21, sa.2, ss.133-142, 2017 (TRDizin)
2017
201732. Siirt Bölgesi Melengiçlerin Toplam Fenolik Madde Miktarları ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
DOĞAN C., ÇELİK Ş., DOĞAN N.
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , cilt.21, sa.3, ss.293-298, 2017 (TRDizin)
2015
201533. Farklı Solventlerle Ekstrakte Edilen Ceviz Dış Kabuklarının BazıBiyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
DOĞAN C., DOĞAN N., ÇELİK Ş.
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , cilt.18, sa.3, ss.41-47, 2015 (Hakemli Dergi)
2015
201534. Farklı Sıcaklık ve Süre Uygulamalarının Pleurotus ostreatus İstiridye Mantarı un Bazı Özelliklerine Etkisi
DOĞAN N., DOĞAN C., HAYOĞLU İ. A.
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi , cilt.18, sa.4, ss.10-16, 2015 (Hakemli Dergi)
2015
201535. OPTIMIZATION OF DRYING PROCESS OF MUSHROOM POWDER PRODUCTION FROM PLEUROTUS OSTREATUS USING RESPONSE SURFACE METHODOLOGY
Doğan N., Doğan C., Bilgin S., Hayoglu I., Dağistanlı Ö.
PAMUKKALE UNIVERSITY JOURNAL OF ENGINEERING SCIENCES-PAMUKKALE UNIVERSITESI MUHENDISLIK BILIMLERI DERGISI
, cilt.21, sa.9, ss.433-437, 2015 (ESCI, TRDizin)
2010
201036. Safran İlavesinin Sade Dondurmanın bazı Özelliklerine Etkisi
Çelik Ş., Cankurt H., Doğan C.
Gıda , cilt.35, sa.1, ss.1-7, 2010 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
2024
20241. A Solid State (Fungal) Fermentation for the Enrichment of Functional Properties of Corn Flour
DURU B. N., YÜKSEL M., BERKTAŞ S., DOĞAN N., DOĞAN C., HAYTA M., et al.
International Food Innovation and Sustainability Congress, 16 Mayıs 2024, (Özet Bildiri)
2024
20242. Fungal Solid-State Fermentation followed by UV-B application to enrich vitamin D content of Wheat Flour
YÜKSEL M., DOĞAN N., DOĞAN C., BERKTAŞ S., HAYTA M., ÇAM M.
International Food Innovation and Sustainability Congress, 16 - 18 Mayıs 2024, (Özet Bildiri)
2024
20243. PRODUCTION OF ENRICHED WHEAT FLOUR THROUGH FUNGAL SOLIDSTATE FERMENTATION
YÜKSEL M., DOĞAN N., BERKTAŞ S., DOĞAN C., ÇAM M.
INTERNATIONAL AEGEAN CONFERENCES ON INNOVATION TECHNOLOGIES & ENGINEERING-IX, 23 Şubat 2024, (Özet Bildiri)
2023
20234. Use of Green Synthesis Carbon Dots Derived from Pumpkin Waste in Food Packaging
DOĞAN C., DOĞAN N.
6th International Conferences on Science and Technology, 30 Ağustos - 01 Eylül 2023, (Tam Metin Bildiri)
2023
20235. Egzotik Bazı Mantarların Misel Üretim Teknikleri
DOĞAN C., DOĞAN N.
4. ULUSLARARASI KARADENİZ MODERN BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ, Türkiye, 06 Haziran 2023, (Tam Metin Bildiri)
2023
20236. GIDA ENDÜSTRİSİNDE KATI HAL FERMANTASYONU
DOĞAN N., DOĞAN C.
4. ULUSLARARASI KARADENİZ MODERN BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ, 6 - 07 Haziran 2023, (Tam Metin Bildiri)
2022
20227. DOĞAL GIDA KAYNAKLARI ve ARTIKLARINDAN KARBON NOKTALARININ SENTEZİ, BİYOAKTİVİTESİ ve UYGULAMA ALANLARI
DOĞAN C., DOĞAN N.
EGE 7. ULUSLARARASI UYGULAMALI BİLİMLER KONGRESİ, 24 Aralık 2022, (Tam Metin Bildiri)
2022
20228. KOMBUCHA SİRKESİNİN ÜRETİMİ ve GIDA PATOJENLERİNE KARŞI ANTİMİKROBİYAL POTANSİYELİNİN BELİRLENMESİ
DOĞAN N., DOĞAN C.
EGE 7. ULUSLARARASI UYGULAMALI BİLİMLER KONGRESİ, 24 Aralık 2022, (Tam Metin Bildiri)
2022
20229. Electrical Assisted Solution Blowing of PVDF/Rosemary Nanofibrous Webs for Food Packaging Applications
AKGÜL Y., DOĞAN C., DOĞAN N., Eticha A. K., KILIÇ A.
Uluslararası Lif ve Polimer Araştırmaları Sempozyumu, 4 - 05 Kasım 2022, (Tam Metin Bildiri)
2021
202110. Lipidomics in diagnosis
AYDIN A., DOĞAN C., KARADAĞ A., Ali A., OKYAY T. M., DİNÇ M., et al.
18th Euro Fed Lipid Congress and Expo (Online Meeting), Almanya, 18 Ekim 2021, (Özet Bildiri)
2018
201811. Yozgat İlindeki İstiridye Mantarı Tesislerinin Hammadde Temini ve Pazarlama Projeksiyonu
DOĞAN C., DOĞAN N.
III. Uluslararası Bozok Sempozyumu, 3 - 05 Mayıs 2018, ss.80, (Özet Bildiri)
2018
201812. Yozgat İlinde Üretilen ve Toplanan Mantar Çeşitleri
DOĞAN C., DOĞAN N.
III. Uluslararası Bozok Sempozyumu, 3 - 05 Mayıs 2018, ss.78, (Özet Bildiri)
2017
201713. Cladonia rangiformis’DEN ANTİOKSİDAN VE FENOLİK MADDE EKSTRAKTSİYONU İÇİN SOLVENT OPTİMİZASYONU
DOĞAN N., KOCAKAYA M., DOĞAN C., ÇAM M.
International Symposium on Medicinal Aromatic and Dye plants, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.386, (Özet Bildiri)
2017
201714. MENENGİÇ İLAVELİ MEYVELİ YOĞURT ÜRETİMİNİN OPTİMİZASYONU
DOĞAN C., ÇELİK Ş., DOĞAN N.
International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants (REYHAN 2017), 5 - 07 Ekim 2017, ss.548, (Özet Bildiri)
2017
201715. YABANİ HARDAL’IN (Sinapis arvensis L.) BAZI BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
DOĞAN N., DOĞAN C., ÇAM M.
INTERNATIONAL SYMPOSIUM ONMEDICINAL, AROMATIC AND DYE PLANTS, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.465, (Özet Bildiri)
2017
201716. CEVİZ DIŞ KABUĞUNDAN FARKLI SOLVENTLERLE ELDE EDİLEN EKSTRAKTLARIN BAZI BİYOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ
DOĞAN C., ÇELİK Ş., DOĞAN N.
International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants (REYHAN 2017), 5 - 07 Ekim 2017, ss.530, (Özet Bildiri)
2017
201717. Pseudevernia furfuracea’IN BAZI BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ VE SOLVENT OPTİMİZASYONU
DOĞAN N., KOCAKAYA Z., DOĞAN C., ÇAM M.
International Symposium on Medicinal Aromatic and Dye plants (REYHAN 2017), Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
2016
201618. Bal Dışındaki Apiterapik Ürünler Gıdalardaki Kullanım Olanakları ve Dünyadaki Pazarlama Şekilleri
DOĞAN C., DOĞAN N.
5.ULUSLARASI MUĞLA ÇAM BALI VE ARICILIK KONGRESİ, 1 - 05 Kasım 2016
2016
201619. TOZ BAL
DOĞAN N., DOĞAN C., HAYOĞLU İ. A.
5. ULUSLARARASI MUĞLA ÇAM BALI VE ARICILIK KONGRESİ, 1 - 05 Kasım 2016
2015
201520. Spices That Are Used as Ornamental Plants in Turkey The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
HAYOĞLU İ. A., DOĞAN N., DOĞAN C., Hepsağ F., Bülent H.
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 03 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
2015
201521. Spices That Are Used as Ornamental Plants in Turkey
HAYOĞLU İ. A., DOĞAN N., Hepsağ F., DOĞAN C., Hepsağ B.
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.473-478, (Özet Bildiri)
2015
201522. Medicinal and Aromatic Plants in Yozgat Flora and Their Usages
DOĞAN N., Hepsağ F., DOĞAN C., HAYOĞLU İ. A.
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 03 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
2015
201523. Medicinal and Aromatic Plants in Kayseri Flora and Their Usages
DOĞAN C., DOĞAN N., Hepsağ F., HAYOĞLU İ. A.
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 03 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
2015
201524. Pleurotus ostreatus'dan Mantar Tozu Üretiminin Response Surface Metodu Kullanılarak Optimizasyonu
DOĞAN N., DOĞAN C., BİLGİN S., HAYOĞLU İ. A.
Pamukkale III. Gıda Sempozyumu, 13 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
2014
201425. AKSEKİ MUTFAĞINDAN EKŞİ TARHANA
HAYIT F., DOĞAN N., DOĞAN C.
IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Tam Metin Bildiri)
2014
201426. Geleneksel Türk Mutfağında Toprak Kullanımı ve Yozgat Testi Kebabı
DOĞAN C., DOĞAN N., CANKURT H., HAYIT F.
IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
2014
201427. Tadı Eski Kendisi Yeni Ürün Şalgam Ketçabı
CANKURT H., SAĞDIÇ O., YETİM H., DOĞAN C., DOĞAN N.
IV Gelenekesel Gıdalar Sempozyumu, 17 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
2014
201428. Geçmişten Günümüze Gıdalarda Karbonat Kullanımı
DOĞAN N., DOĞAN C., HAYIT F., CANKURT H.
IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
2014
201429. Günlük Yaşamda Alkali Beslenme
DOĞAN N., DOĞAN C., HAYOĞLU İ. A.
IV Gelenekesel Gıdalar Sempozyumu, 17 - 19 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
2013
201330. Siirt Fıstığı (Pistacia vera) Dış Kabuğunun Antimikrobiyal Özelliğinin Belirlenmesi
DOĞAN C., DOĞAN N., ÇELİK Ş.
4. Gıda Güvenliği Kongresi, 14 - 15 Mayıs 2013, (Özet Bildiri)
2013
201331. Siirt Otlu Peynirinin Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
DOĞAN N., DOĞAN C., TÜRKOĞLU H.
4. Gıda Güvenliği Kongresi, 14 - 15 Mayıs 2013, (Özet Bildiri)
2012
201232. Farklı Oranlarda Sirmo (Allium ursinum) İlavesinin Yoğurdun aktioksidan kapasitesine etkisi
DOĞAN C., DOĞAN N.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, 15 - 16 Kasım 2012, (Özet Bildiri)
2012
201233. Türkiye'de Süt Sektör, Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri
DOĞAN N., DOĞAN C.
Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, 15 - 16 Kasım 2012, (Özet Bildiri)
2012
201234. Siirt İlinde Ekonomik Önem Taşıyan Gıdaların Belirlenmesi
DOĞAN N., DOĞAN C.
Türkiye 11. Gıda Kongresi, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
Kitaplar
2024
20241. GIDA TEKNOLOJİSİNDE SARI KANTARONUN YERİ
DOĞAN C., DOĞAN N.
Sağlık Bilimleri Açısından Sarı Kantaron , TEMEL HAMDİ, Editör, CAĞALOĞLU YAYINEVİ, ss.265-274, 2024
2022
20222. Gıda Ambalajında Güncel Yaklaşım-Nanofiberler
DOĞAN N., DOĞAN C.
Mühendislik Bilimlerinde Güncel Tartışmalar, Doç. Dr. Özlem SALLI BİDECİ, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.479, 2022
Desteklenen Projeler
2023 - 2024
2023 - 2024ÇOK YÖNLÜ KAN BAZLI KARBON NOKTALARI İLE AKTİFLEŞTİRİLMİŞ NANOLİFLERİN ÜRETİMİ, KARAKTERİZASYONU VE TAVUK ETİNDE KULLANIMI
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
DOĞAN C. (Yürütücü), Alp M. A., AKGÜL Y.