Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

PRODUCTION OF ENRICHED WHEAT FLOUR THROUGH FUNGAL SOLIDSTATE FERMENTATION

INTERNATIONAL AEGEAN CONFERENCES ON INNOVATION TECHNOLOGIES & ENGINEERING-IX, 23 Şubat 2024

Use of Green Synthesis Carbon Dots Derived from Pumpkin Waste in Food Packaging

6th International Conferences on Science and Technology, 30 Ağustos - 01 Eylül 2023

Egzotik Bazı Mantarların Misel Üretim Teknikleri

4. ULUSLARARASI KARADENİZ MODERN BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ, Türkiye, 06 Haziran 2023

GIDA ENDÜSTRİSİNDE KATI HAL FERMANTASYONU

4. ULUSLARARASI KARADENİZ MODERN BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ, 6 - 07 Haziran 2023

Lipidomics in diagnosis

18th Euro Fed Lipid Congress and Expo (Online Meeting), Almanya, 18 Ekim 2021

Yozgat İlinde Üretilen ve Toplanan Mantar Çeşitleri

III. Uluslararası Bozok Sempozyumu, 3 - 05 Mayıs 2018, ss.78

MENENGİÇ İLAVELİ MEYVELİ YOĞURT ÜRETİMİNİN OPTİMİZASYONU

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants (REYHAN 2017), 5 - 07 Ekim 2017, ss.548

Cladonia rangiformis’DEN ANTİOKSİDAN VE FENOLİK MADDE EKSTRAKTSİYONU İÇİN SOLVENT OPTİMİZASYONU

International Symposium on Medicinal Aromatic and Dye plants, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.386

YABANİ HARDAL’IN (Sinapis arvensis L.) BAZI BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ

INTERNATIONAL SYMPOSIUM ONMEDICINAL, AROMATIC AND DYE PLANTS, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.465

Pseudevernia furfuracea’IN BAZI BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ VE SOLVENT OPTİMİZASYONU

International Symposium on Medicinal Aromatic and Dye plants (REYHAN 2017), Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017

TOZ BAL

5. ULUSLARARASI MUĞLA ÇAM BALI VE ARICILIK KONGRESİ, 1 - 05 Kasım 2016

Medicinal and Aromatic Plants in Yozgat Flora and Their Usages

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 03 Ekim 2015

Medicinal and Aromatic Plants in Kayseri Flora and Their Usages

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 03 Ekim 2015

Spices That Are Used as Ornamental Plants in Turkey The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 03 Ekim 2015

Spices That Are Used as Ornamental Plants in Turkey

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.473-478

Geçmişten Günümüze Gıdalarda Karbonat Kullanımı

IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014

Günlük Yaşamda Alkali Beslenme

IV Gelenekesel Gıdalar Sempozyumu, 17 - 19 Nisan 2014

AKSEKİ MUTFAĞINDAN EKŞİ TARHANA

IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014

Türkiye'de Süt Sektör, Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, 15 - 16 Kasım 2012

Farklı Oranlarda Sirmo (Allium ursinum) İlavesinin Yoğurdun aktioksidan kapasitesine etkisi

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, 15 - 16 Kasım 2012

Kitap & Kitap Bölümleri

Gıda Ambalajında Güncel Yaklaşım-Nanofiberler

Mühendislik Bilimlerinde Güncel Tartışmalar, Doç. Dr. Özlem SALLI BİDECİ, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.479, 2022

Metrikler

Yayın

60

Atıf (WoS)

2

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

67

H-İndeks (Scopus)

4

Atıf (TrDizin)

6

H-Index (TrDizin)

2

Proje

3

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları