Makaleler
36
Tümü (36)
SCI-E, SSCI, AHCI (19)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (26)
ESCI (6)
Scopus (23)
TRDizin (11)
Diğer Yayınlar (3)
6. Electro-blown micro-nanofibrous mats with Origanum elongatum essential oil for enhancing the shelf life of tomato (Solanum lycopersicum)
International Journal of Food Science and Technology
, cilt.59, sa.12, ss.9512-9522, 2024 (SCI-Expanded, Scopus)
15. Determination of margarine adulteration in butter by machine learning on melting video
Journal of Food Measurement and Characterization
, cilt.17, sa.6, ss.6099-6108, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
17. Non-targeted approach to detect pistachio authenticity based on digital image processing and hybrid machine learning model
Journal of Food Measurement and Characterization
, cilt.17, sa.2, ss.1693-1702, 2023 (SCI-Expanded, Scopus)
24. Mucizevi Bitki Kenevir’in (Cannabis sativa L.) Gıda Endüstrisinde Kullanımı
Bozok Veterinary Sciences
, cilt.2, sa.2, ss.47-56, 2021 (Hakemli Dergi)
28. Determination of Antioxidant Activity of Oyster Mushroom (Pleurotus ostreatus (Jacq.) P. Kumm.) According to Different Flush Times and the Inhibition Potential of alpha-amylase and alpha-glucosidase, which are Key Enzyme Role in Hyperglycemia
KSU TARIM VE DOGA DERGISI-KSU JOURNAL OF AGRICULTURE AND NATURE
, cilt.24, sa.6, ss.1177-1186, 2021 (ESCI, TRDizin)
30. Wild mustard (Sinapis arvensis) parts: compositional analysis, antioxidant capacity and determination of individual phenolic fractions by LC-ESI-MS/MS
JOURNAL OF FOOD MEASUREMENT AND CHARACTERIZATION
, cilt.14, sa.3, ss.1671-1681, 2020 (SCI-Expanded, Scopus)
31. Pleurotus ostreatus Mantarının Cips Üretiminde Kullanımı
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.21, sa.2, ss.133-142, 2017 (TRDizin)
32. Siirt Bölgesi Melengiçlerin Toplam Fenolik Madde Miktarları ve Antioksidan Aktivitelerinin Belirlenmesi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.21, sa.3, ss.293-298, 2017 (TRDizin)
33. Farklı Solventlerle Ekstrakte Edilen Ceviz Dış Kabuklarının BazıBiyokimyasal Özelliklerinin Belirlenmesi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.18, sa.3, ss.41-47, 2015 (Hakemli Dergi)
34. Farklı Sıcaklık ve Süre Uygulamalarının Pleurotus ostreatus İstiridye Mantarı un Bazı Özelliklerine Etkisi
Harran Tarım ve Gıda Bilimleri Dergisi
, cilt.18, sa.4, ss.10-16, 2015 (Hakemli Dergi)
36. Safran İlavesinin Sade Dondurmanın bazı Özelliklerine Etkisi
Gıda
, cilt.35, sa.1, ss.1-7, 2010 (TRDizin)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
34
17. Pseudevernia furfuracea’IN BAZI BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ VE SOLVENT OPTİMİZASYONU
International Symposium on Medicinal Aromatic and Dye plants (REYHAN 2017), Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, (Özet Bildiri)
19. TOZ BAL
5. ULUSLARARASI MUĞLA ÇAM BALI VE ARICILIK KONGRESİ, 1 - 05 Kasım 2016
20. Spices That Are Used as Ornamental Plants in Turkey The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 03 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
21. Spices That Are Used as Ornamental Plants in Turkey
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.473-478, (Özet Bildiri)
22. Medicinal and Aromatic Plants in Yozgat Flora and Their Usages
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 03 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
23. Medicinal and Aromatic Plants in Kayseri Flora and Their Usages
The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 03 Ekim 2015, (Özet Bildiri)
24. Pleurotus ostreatus'dan Mantar Tozu Üretiminin Response Surface Metodu Kullanılarak Optimizasyonu
Pamukkale III. Gıda Sempozyumu, 13 Mayıs 2015, (Özet Bildiri)
26. Geleneksel Türk Mutfağında Toprak Kullanımı ve Yozgat Testi Kebabı
IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
27. Tadı Eski Kendisi Yeni Ürün Şalgam Ketçabı
IV Gelenekesel Gıdalar Sempozyumu, 17 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
28. Geçmişten Günümüze Gıdalarda Karbonat Kullanımı
IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
29. Günlük Yaşamda Alkali Beslenme
IV Gelenekesel Gıdalar Sempozyumu, 17 - 19 Nisan 2014, (Özet Bildiri)
31. Siirt Otlu Peynirinin Bazı Mikrobiyolojik Özelliklerinin Belirlenmesi
4. Gıda Güvenliği Kongresi, 14 - 15 Mayıs 2013, (Özet Bildiri)