Yayınlar & Eserler

Makaleler 36
Tümü (36)
SCI-E, SSCI, AHCI (19)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (26)
ESCI (6)
Scopus (23)
TRDizin (11)
Diğer Yayınlar (3)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 34

3. PRODUCTION OF ENRICHED WHEAT FLOUR THROUGH FUNGAL SOLIDSTATE FERMENTATION

INTERNATIONAL AEGEAN CONFERENCES ON INNOVATION TECHNOLOGIES & ENGINEERING-IX, 23 Şubat 2024, (Özet Bildiri)

4. Use of Green Synthesis Carbon Dots Derived from Pumpkin Waste in Food Packaging

6th International Conferences on Science and Technology, 30 Ağustos - 01 Eylül 2023, (Tam Metin Bildiri)

5. Egzotik Bazı Mantarların Misel Üretim Teknikleri

4. ULUSLARARASI KARADENİZ MODERN BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ, Türkiye, 06 Haziran 2023, (Tam Metin Bildiri)

6. GIDA ENDÜSTRİSİNDE KATI HAL FERMANTASYONU

4. ULUSLARARASI KARADENİZ MODERN BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR KONGRESİ, 6 - 07 Haziran 2023, (Tam Metin Bildiri)

7. DOĞAL GIDA KAYNAKLARI ve ARTIKLARINDAN KARBON NOKTALARININ SENTEZİ, BİYOAKTİVİTESİ ve UYGULAMA ALANLARI

EGE 7. ULUSLARARASI UYGULAMALI BİLİMLER KONGRESİ, 24 Aralık 2022, (Tam Metin Bildiri)

10. Lipidomics in diagnosis

18th Euro Fed Lipid Congress and Expo (Online Meeting), Almanya, 18 Ekim 2021, (Özet Bildiri)

11. Yozgat İlindeki İstiridye Mantarı Tesislerinin Hammadde Temini ve Pazarlama Projeksiyonu

III. Uluslararası Bozok Sempozyumu, 3 - 05 Mayıs 2018, ss.80, (Özet Bildiri)

12. Yozgat İlinde Üretilen ve Toplanan Mantar Çeşitleri

III. Uluslararası Bozok Sempozyumu, 3 - 05 Mayıs 2018, ss.78, (Özet Bildiri)

13. Cladonia rangiformis’DEN ANTİOKSİDAN VE FENOLİK MADDE EKSTRAKTSİYONU İÇİN SOLVENT OPTİMİZASYONU

International Symposium on Medicinal Aromatic and Dye plants, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.386, (Özet Bildiri)

14. MENENGİÇ İLAVELİ MEYVELİ YOĞURT ÜRETİMİNİN OPTİMİZASYONU

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants (REYHAN 2017), 5 - 07 Ekim 2017, ss.548, (Özet Bildiri)

15. YABANİ HARDAL’IN (Sinapis arvensis L.) BAZI BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ

INTERNATIONAL SYMPOSIUM ONMEDICINAL, AROMATIC AND DYE PLANTS, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.465, (Özet Bildiri)

16. CEVİZ DIŞ KABUĞUNDAN FARKLI SOLVENTLERLE ELDE EDİLEN EKSTRAKTLARIN BAZI BİYOKİMYASAL ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants (REYHAN 2017), 5 - 07 Ekim 2017, ss.530, (Özet Bildiri)

17. Pseudevernia furfuracea’IN BAZI BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ VE SOLVENT OPTİMİZASYONU

International Symposium on Medicinal Aromatic and Dye plants (REYHAN 2017), Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, (Özet Bildiri)

19. TOZ BAL

5. ULUSLARARASI MUĞLA ÇAM BALI VE ARICILIK KONGRESİ, 1 - 05 Kasım 2016

20. Spices That Are Used as Ornamental Plants in Turkey The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 03 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

21. Spices That Are Used as Ornamental Plants in Turkey

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.473-478, (Özet Bildiri)

22. Medicinal and Aromatic Plants in Yozgat Flora and Their Usages

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 03 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

23. Medicinal and Aromatic Plants in Kayseri Flora and Their Usages

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 03 Ekim 2015, (Özet Bildiri)

25. AKSEKİ MUTFAĞINDAN EKŞİ TARHANA

IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Tam Metin Bildiri)

26. Geleneksel Türk Mutfağında Toprak Kullanımı ve Yozgat Testi Kebabı

IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Özet Bildiri)

28. Geçmişten Günümüze Gıdalarda Karbonat Kullanımı

IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014, (Özet Bildiri)

29. Günlük Yaşamda Alkali Beslenme

IV Gelenekesel Gıdalar Sempozyumu, 17 - 19 Nisan 2014, (Özet Bildiri)

32. Farklı Oranlarda Sirmo (Allium ursinum) İlavesinin Yoğurdun aktioksidan kapasitesine etkisi

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, 15 - 16 Kasım 2012, (Özet Bildiri)

33. Türkiye'de Süt Sektör, Yaşanan Sorunlar ve Çözüm Önerileri

Süt Endüstrisinde Yenilikçi Yaklaşımlar Sempozyumu, 15 - 16 Kasım 2012, (Özet Bildiri)

34. Siirt İlinde Ekonomik Önem Taşıyan Gıdaların Belirlenmesi

Türkiye 11. Gıda Kongresi, 10 - 12 Ekim 2012, (Özet Bildiri)
Kitaplar 2

1. GIDA TEKNOLOJİSİNDE SARI KANTARONUN YERİ

Sağlık Bilimleri Açısından Sarı Kantaron , TEMEL HAMDİ, Editör, CAĞALOĞLU YAYINEVİ, ss.265-274, 2024

2. Gıda Ambalajında Güncel Yaklaşım-Nanofiberler

Mühendislik Bilimlerinde Güncel Tartışmalar, Doç. Dr. Özlem SALLI BİDECİ, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.479, 2022
Metrikler

Yayın

72

Yayın (WoS)

26

Yayın (Scopus)

23

Atıf (WoS)

129

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

129

Atıf (Scholar)

295

Atıf (TrDizin)

19

H-İndeks (TrDizin)

3

Atıf (Diğer Toplam)

22

Proje

4

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları