Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Yozgat İlinde Üretilen ve Toplanan Mantar Çeşitleri

III. Uluslararası Bozok Sempozyumu, 3 - 05 Mayıs 2018, ss.78

Cladonia rangiformis’DEN ANTİOKSİDAN VE FENOLİK MADDE EKSTRAKTSİYONU İÇİN SOLVENT OPTİMİZASYONU

International Symposium on Medicinal Aromatic and Dye plants, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.386

MENENGİÇ İLAVELİ MEYVELİ YOĞURT ÜRETİMİNİN OPTİMİZASYONU

International Symposium on Medicinal, Aromatic and Dye Plants (REYHAN 2017), 5 - 07 Ekim 2017, ss.548

YABANİ HARDAL’IN (Sinapis arvensis L.) BAZI BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ

INTERNATIONAL SYMPOSIUM ONMEDICINAL, AROMATIC AND DYE PLANTS, Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017, ss.465

Pseudevernia furfuracea’IN BAZI BİYOAKTİF ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ VE SOLVENT OPTİMİZASYONU

International Symposium on Medicinal Aromatic and Dye plants (REYHAN 2017), Malatya, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2017

TOZ BAL

5. ULUSLARARASI MUĞLA ÇAM BALI VE ARICILIK KONGRESİ, 1 - 05 Kasım 2016

Spices That Are Used as Ornamental Plants in Turkey

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 04 Ekim 2015, ss.473-478

Medicinal and Aromatic Plants in Yozgat Flora and Their Usages

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 03 Ekim 2015

Medicinal and Aromatic Plants in Kayseri Flora and Their Usages

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 03 Ekim 2015

Spices That Are Used as Ornamental Plants in Turkey The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus

The 3rd International Symposium on “Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Sarajevo, Bosna-Hersek, 1 - 03 Ekim 2015

AKSEKİ MUTFAĞINDAN EKŞİ TARHANA

IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014

Geçmişten Günümüze Gıdalarda Karbonat Kullanımı

IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014

Kitap & Kitap Bölümleri

Gıda Ambalajında Güncel Yaklaşım-Nanofiberler

Mühendislik Bilimlerinde Güncel Tartışmalar, Doç. Dr. Özlem SALLI BİDECİ, Editör, Duvar Yayınları, İzmir, ss.479, 2022

Metrikler

Yayın

46

Atıf (WoS)

2

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

3

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

7

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları