Yayınlar & Eserler

Makaleler 15
Tümü (15)
SCI-E, SSCI, AHCI (1)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (1)
Scopus (1)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (9)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 8

1. Ünlü Şeflerin Aşçılık Mesleğini Tercih Etme Üzerindeki Etkisi

7th INTERNATIONAL TURKIC WORLD TOURISM CONGRESS PROCEEDINGS, Gazimağusa, KKTC/ Famagusta, TRNC, Kıbrıs (Kktc), 21 - 25 Mayıs 2025, ss.474-476, (Özet Bildiri)

2. YENİLEBİLİR OTLAR TÜKETİM ALIŞKANLIĞI: BİTLİS İLİ ÖRNEĞİ

IWACT’25 9th INTERNATIONAL WEST ASIA CONGRESS OF TOURISM, Bitlis, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2025, ss.22-23, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

3. EXAMINATION OF KYRGYZ CUISINE WITHIN THE FRAMEWORK OF GASTRONOMY INTERACTION: YOZGAT PROVINCE EXAMPLE

3RD INTERNATIONAL FOOD RESEARCH CONGRESS, Sivas, Türkiye, 16 - 18 Ekim 2024, (Tam Metin Bildiri)

4. Yozgat Yöresel Mutfağının Unutulmaya Yüz Tutmuş Yemeklerinin Değerlendirilmesi

UNİKOP 10. Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, Yozgat, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2023, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

5. SOSYAL MEDYA KULLANIMININ GASTRONOMİ TURİZMİNE ETİ DÜZEYİ ÜZERİNE BİR İNCELEME

7th INTERNATIONAL GASTRONOMY TOURISM STUDIES CONGRESS, Kastamonu, Türkiye, 28 Eylül 2022 - 30 Eylül 2023, ss.64-66, (Özet Bildiri)

6. İŞ YAŞAMINDA CİNSİYET AYRIMCILIĞI: KADIN AŞÇILAR ÖRNEĞİ

Gastronomi Zirvesi, Ankara, Türkiye, 22 - 25 Mart 2018, ss.83-84, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

7. BOZOK ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİLERİNİN YOZGAT YEMEKLERİNİ TANIMA DÜZEYİ

II. Uluslar arası Bozok Sempozyumu, Yozgat, Türkiye, 4 - 06 Mayıs 2017, cilt.2, ss.56-69, (Tam Metin Bildiri)

8. Geleneksel Bir Bayram Çöreği: Şanlıurfa Külünçe’si

ULUSLARARASI TURİZM VE KÜLTÜREL MİRAS KONGRESİ, Muğla, Türkiye, 4 - 08 Ekim 2017, ss.72-73, (Özet Bildiri)
Kitaplar 20

1. GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE TÜRK MUTFAK KÜLTÜRÜNDE SOFRA ADABI ÜZERİNE KAVRAMSAL BİR İNCELEME

GASTRONOMİ ALANINDA TEMATİK ARAŞTIRMALAR -V-, OĞAN YENER, Editör, Çizgi Kitapevi, Konya, ss.179-187, 2025

2. YOZGAT YÖRESEL MUTFAĞININ UNUTULMAYA YÜZ TUTMUŞ YİYECEKLERİNİN DEĞERLENDİRİLMESİ

ULUSLARARASI KALKINMADA YOZGAT'IN POTANSİYELİ PROBLEMLERİ VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ, ÖZALP MUSTAFA, Editör, kriter, İstanbul, ss.235-246, 2024

3. EXAMINATION OF KYRGYZ CUISINE WITHIN THE FRAMEWORK OF GASTRONOMY INTERACTION: YOZGAT PROVINCE EXAMPLE

3RD INTERNATIONAL FOOD RESEARCH CONGRESS, GÖKSEL SARAÇ MERYEM,CAN ÖZLEM PELİN,HASTAOĞLU EMRE, Editör, İksad Yayınevi, Sivas, ss.263-270, 2024

4. The use of sea food as an appetizer in Turkish gastronomy

Current Approaches and Trends in Tourism Science, İrfan yazıcıoğlu Alper Işın Özgür Yayla, Editör, SRA, Klaipeda, ss.184-203, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

5. YÖRESEL YEMEKLERİN RESTORAN MENÜLERİNDE YER ALMA DURUMU: YOZGAT İLİ ÖRNEĞİ

Gıda Bilimi ve Gastronomi I, Hayıt Fatma, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.285-305, 2023

6. GASTRONOMIC PRODUCT

GLOBAL CONCEPTS IN GASTRONOMY, Çekiç İbrahim, Oğan Yener, Editör, Eğitim Yayınevi, ss.125-144, 2023

7. GASTRONOMIC PRODUCT

GLOBAL CONCEPTS IN GASTRONOMY, Dr. İbrahim Çekiç,Dr. Yener Oğan, Editör, Eğitim yayınevi, İstanbul, ss.125-145, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

8. Fırıncılık, Unlu Mamüller ve Hamur İşleri

Türkiye'nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri, Hasan Köşker, Fatih Ercan, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.177-205, 2023

9. KUYRUK YAĞI VE YOZGAT MUTFAK KÜLTÜRÜNDE KULLANIMI

GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ II, Hayıt Fatma, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.233-251, 2023

10. The use of sea food as an appetizer in Turkish gastronomy

Current Approaches and Trends in Tourism Science, İrfan yazıcıoğlu, Alper ışın özgür yayla, Editör, SRA Academic Publishing, ss.184-203, 2023

11. The use of sea food as an appetizer in Turkish gastronomy

Current Approaches and Trends in Tourism Science, Yazıcıoğlu İrfan,Işın Alper,Yayla Özgür, Editör, SRA Academic Publishing, Klaipeda, ss.184-202, 2023 Sürdürülebilir Kalkınma

12. Yozgat Kültürel Turizm Kaynakları

Yozgat Turizm, Güngör Ebubekir,Balıkçı Esra,Temiz Selman, Editör, Akçağ Yayınları, Ankara, ss.171-405, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

13. YOZGAT İLİ MUTFAK KÜLTÜRÜ

YOZGAT TURİZM, EBUBEKİR GÜNGÖR, ESRA BALIKÇI, SELMAN TEMİZ, Editör, AKÇAĞ, Ankara, ss.325-380, 2022

14. GELENEKSEL BİR BAYRAM ÇÖREĞİ: ŞANLIURFA KÜLÜNÇESİ

Gastronomi Alanında Tematik Araştırmalar, Yener Oğan, Editör, Çizgi Kitapevi, İstanbul, ss.80-87, 2022

15. Yozgat Kültürel Turizm Kaynakları

Yozgat Turizm, Güngör, Ebubekir, Editör, Akçağ Yayınları, Ankara, ss.171-405, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

16. GASTRONOMY AND RAOBOTICS KITCHEN

DIGITALIZATION AND SMART TECHNOLOGIES IN GASTRONOMY, Cihan Canbolat , İbrahim Çekiç, Editör, EĞİTİM, İstanbul, ss.137-153, 2022

17. KITLIK VE YEMEK

YEMEĞİN KÜLTÜREL TEMELLERİ, MUSTAFA AKSOY , İBRAHİM ÇEKİÇ, GÜL SEÇİL TAHMAZ, Editör, DETAY, Ankara, ss.158-176, 2022

18. Kars

Türkiye lezzet rotaları, İrfan yazıcıoğlu, ümit sormaz, cihan canbolat, Editör, detay, Ankara, ss.198-205, 2021

19. The evalaution of eating out experiences of local tourists visiting gastronomy cities within the frame work of the expectation confirmation theory

gastronomy and hospitality studies in tourism, İrfan yazıcıoğlu, Alper ışın özgür yayla, Editör, peterlang, Berlin, ss.315-331, 2021
Metrikler

Yayın

43

Yayın (WoS)

1

Yayın (Scopus)

1

Atıf (Scopus)

11

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

18

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

31

Proje

1

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları