SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
SOSYAL MEDYA KULLANIMININ GASTRONOMİ TURİZMİNE ETKİ DÜZEYİ ÜZERİNE BİR İNCELEME
1JRTR Journal of Recreation and Tourism Research /JRTR
, cilt.10, sa.4, ss.2-13, 2023 (Hakemli Dergi)
SUMAK EKŞİSİ AKITI VE KAHRAMANMARAŞ MUTFAĞINDA KULLANIMI
Journal of gastronomy, hospitality and travel (Online)
, cilt.5, sa.3, ss.987-995, 2022 (Hakemli Dergi)
Saraybosna’da görevli askeri personelin gastronomi deneyimlerinin değerlendirilmesi
Gazi üniversitesi turizm fakültesi dergisi
, cilt.2018, sa.1, ss.104-121, 2018 (Hakemli Dergi)
Çevrimiçi Gastronomi İmajı: Türkiye Restoranlarının TripadvisorYorumlarının İçerik Analizi
Turizm Akademik Dergisi
, cilt.4, sa.2, ss.121-138, 2017 (Hakemli Dergi)
ŞANLIURFA’DA ÖZEL GÜNLERDE YAPILAN YEMEKLEREYÖNELİK BİR ARAŞTIRMA
Journal of Recreation and Tourism Research
, cilt.4, sa.1, ss.136-144, 2017 (Hakemli Dergi)
Üniversite Öğrencilerinin Zeytinyağı Bilgi DüzeyleriniBelirlemeye Yönelik Bir Araştırma
ZEYTİNCİLİK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ DERGİSİ
, cilt.6, sa.2, ss.69-77, 2016 (Hakemli Dergi)
Mutfaktaki Kutsal EmanetThe Sacred Relics in the Kitchen
ZEYTİNCİLİK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ DERGİSİ
, cilt.6, sa.2, ss.105-111, 2016 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Yozgat Yöresel Mutfağının Unutulmaya Yüz Tutmuş Yemeklerinin Değerlendirilmesi
UNİKOP 10. Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, Yozgat, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2023
Kitap & Kitap Bölümleri
Yozgat Kültürel Turizm Kaynakları
Yozgat Turizm, Güngör Ebubekir,Balıkçı Esra,Temiz Selman, Editör, Akçağ Yayınları, Ankara, ss.171-405, 2022
Yozgat Kültürel Turizm Kaynakları
Yozgat Turizm, Güngör, Ebubekir, Editör, Akçağ Yayınları, Ankara, ss.171-405, 2022
GASTRONOMY AND RAOBOTICS KITCHEN
DIGITALIZATION AND SMART TECHNOLOGIES IN GASTRONOMY, Cihan Canbolat , İbrahim Çekiç, Editör, EĞİTİM, İstanbul, ss.137-153, 2022
YOZGAT İLİ MUTFAK KÜLTÜRÜ
YOZGAT TURİZM, EBUBEKİR GÜNGÖR, ESRA BALIKÇI, SELMAN TEMİZ, Editör, AKÇAĞ, Ankara, ss.325-380, 2022
KITLIK VE YEMEK
YEMEĞİN KÜLTÜREL TEMELLERİ, MUSTAFA AKSOY , İBRAHİM ÇEKİÇ, GÜL SEÇİL TAHMAZ, Editör, DETAY, Ankara, ss.158-176, 2022