Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Su Ürünlerinin Gastronomideki Önemi ve KOP Bölgesindeki Potansiyeli

10. Ulusal KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, Yozgat, Türkiye, 13 - 15 Kasım 2023

Turizm gelişim politikaları: Yozgat örneği

Uluslar arası Turizmin Geleceği İnovasyon, Girişimcilik ve Sürdürebilirlik Kongresi, Mersin, Türkiye, 27 - 29 Eylül 2018, ss.193-198

Kırsal Kalkınmada Su Ürünlerinin Önemi ve Ülke Ekonomisine Katkısı

III. Uluslararası Bozok Sempozyumu Bölgesel Kalkınma ve Sosyo-Kültürel Yapı, 3 - 05 Mayıs 2018, ss.454-462

Üniversitenin Yaptığı Model Alabalık Üretim Tesisinin Bölge Üzerine Etkileri

III. Uluslararası Bozok Sempozyumu Bölgesel Kalkınma ve Sosyo-Kültürel Yapı, 3 - 05 Mayıs 2018

Bölgesel Kalkınmada Entegrasyon ve Sürdürülebilirliğin Önemi

III. Uluslararası Bozok Sempozyumu, Bölgesel Kalkınma ve Sosyo-Kültürel Yapı, 3 - 05 Mayıs 2018

Yozgat İlinin Su Ürünleri Potansiyeli

5.KOP Bölgesel Kalkınma Sempozyumu, Konya, Türkiye, 26 - 28 Ekim 2017

Turizmin Gelişmesinde Temel Kurallar: Yozgat’ta Kırsal Turizm Örneği

Uluslararası Batı Asya Turizm Araştırmaları Kongresi (IWACT), Van, Türkiye, 28 Eylül - 01 Ekim 2017, ss.1-12

Effects of Herbal Extracts (Thyme, Rosemary and Basil) on Biogenic Amine Accumulation of Fish Ball Made From Mackerel (Scomber scombrus) During Frozen Storage (-18oC)

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies (ICAFOF 2017 Cappadocia / Turkey)., Nevşehir, Türkiye, 15 - 17 Mayıs 2017

Ammonia And Biogenic Amine Production Of Fish Spoilage Bacteria: Affected By Olive Leaf, Olive Cake And Black Water

ICFEB 2015: 17th International Conference on Food Engineering and Biotechnology, Prag, CEK CUM., 23 - 24 Mart 2015, ss.1201-1205 Sürdürülebilir Kalkınma

Kitap & Kitap Bölümleri

Fırıncılık, Unlu Mamüller ve Hamur İşleri

Türkiye'nin Coğrafi İşaretli Gastronomik Ürünleri, Hasan Köşker, Fatih Ercan, Editör, Paradigma Akademi, Çanakkale, ss.177-205, 2023

GASTRONOMIC PRODUCT

GLOBAL CONCEPTS IN GASTRONOMY, Dr. İbrahim Çekiç, Dr. Yener Oğan, Editör, Eğitim yayınevi, İstanbul, ss.125-145, 2023

The use of sea food as an appetizer in Turkish gastronomy

Current Approaches and Trends in Tourism Science, İrfan yazıcıoğlu, Alper ışın özgür yayla, Editör, SRA Academic Publishing, ss.184-203, 2023

The use of sea food as an appetizer in Turkish gastronomy

Current Approaches and Trends in Tourism Science, Yazıcıoğlu İrfan, Işın Alper, Yayla Özgür, Editör, SRA Academic Publishing, ss.184-202, 2023

Yozgat Kültürel Turizm Kaynakları

Yozgat Turizm, Güngör Ebubekir,Balıkçı Esra,Temiz Selman, Editör, Akçağ Yayınları, Ankara, ss.171-405, 2022

Metrikler

Yayın

51

Atıf (WoS)

233

H-İndeks (WoS)

8

Atıf (Scopus)

250

H-İndeks (Scopus)

8

Proje

8

Açık Erişim

7
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları