Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

ÇÖLYAK HASTALARINA YÖNELİK ÇİLEKLİ BİSKÜVİ ÜRETİMİ VE BAZI KALİTE ÖZELLİKLERİNİN BELİRLENMESİ

5. INTERNATIONAL HASANKEYF SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS, Batman, Türkiye, 5 - 06 Ağustos 2023

THE USE OF A LOCAL PRODUCT 'MADIMAK' GLUTEN-FREE BISCUIT PRODUCTION AND ITS EFFECT ON NUTRITIONAL VALUE

4th International Black Sea Modern Scientific Research Congress, Rize, Türkiye, 6 - 07 Haziran 2023

Effect Of Celery Flour In Functional Bread Production On Bread Quality Parameters

4.INTERNATIONAL DİCLE SCIENTIFIC RESEARCH AND INNOVATION CONGRESS, 18 - 19 Nisan 2023

BREAD TRIALS FOR GLUTEN-FREE DIETS

4. International Antalya Scientific Research and Innovative Studies Congress, Antalya, Türkiye, 09 Mayıs 2023

HE EFFECTS OF DIFFERENT CHARACTERISTICS OF TARHANA ON BISCUIT QUALITY

2. INTERNATIONAL CAPPADOCIA SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Türkiye, 17 Haziran 2022

THE EFFECT OF OVALEX USAGE ON SOME QUALITY PARAMETERS IN GLUTEN-FREE AND NORMAL CAKE SAMPLES

2ND INTERNATIONAL CAPPADOCIA SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Türkiye, 17 Haziran 2022

Bisküvi Kalitesi Üzerine Farklı Özellikteki Tarhanaların Etkileri

2. International Cappadocia Scientific Research Congress, Nevşehir, Türkiye, 17 Haziran 2022

Glutensiz ve normal Kek Örneklerinde Ovaleks Kullanımının Bazı Kalite Parametrelerine Etkisi

2. International Cappadocia Scientific Research Congress, Nevşehir, Türkiye, 17 - 19 Haziran 2022

BİSKÜVİ KALİTESİ ÜZERİNE FARKLI ÖZELLİKTEKİ TARHANALARIN ETKİLERİ

2. INTERNATIONAL CAPPADOCIA SCIENTIFIC RESEARCH CONGRESS, Nevşehir, Türkiye, 17 - 19 Haziran 2022, ss.689-695

Characterization of Some Monofloral And Multifloral Honeys

1. International Marmara Scientific Research And Innovation Congress, İstanbul, Türkiye, 21 Ağustos 2021, ss.132-138

FARKLI PROPOLİS EKSTRAKTLARININ MİKROENKAPSÜL ÖZELLİKLERİNİN İNCELENMESİ

1. International Marmara Scientific Research And Innovation Congress, İstanbul, Türkiye, 21 - 22 Ağustos 2021, ss.118-131

YOZGAT’IN GELENEKSEL EKMEĞİ PARMAK ÇÖREK

7. ULUSLARARASI MUHENDİSLİK MİMARLIK VE TASARIM KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 21 Mayıs 2021

ÇÖLYAK HASTALARINA YÖNELİK GLUTENSİZ KEK ÜRETİMİNDE KENEVİR UNU KULLANIMININ FİZİKSEL VE DUYUSAL ETKİSİ

7. ULUSLARARASI MUHENDİSLİK MİMARLIK VE TASARIM KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 21 Mayıs 2021, ss.791-798

Problems with Food Safety in Gluten-Free Products

6. Food Safety Congress, İstanbul, Türkiye, 3 - 04 Mayıs 2018

Gıda Sektöründe Uygulanan Görüntü İşleme Çalışmalarının ve Tekniklerinin İncelenmesi: Literatür İncelemesi

1st International Symposium on Innovative Approaches in Scientific Studies, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, ss.80

Grape Pomace as an Ingredient to Enhance the Nutritional and Functional Properties of Gluten-Free Cookies.

1st International Symposium on Innovative Approaches in Scientific Studies (ISAS), Türkiye, 11 Nisan 2018

Influence of Frozen Storage On Physical and Sensorial Properties of Partially-Baked Gluten-Free Bread.

Isas 2018Abstract Proceeding Book of International Symposium on Innovative Approaches in Scientific Studies (ISAS 2018) Conference, Türkiye, 11 Nisan 2018

Optimization of Gluten Free Cookie Flour by Using Response Surface Methodology

Abstract Proceeding Book of International Symposium on Innovative Approaches in Scientific Studies (ISAS 2018) Conference, Türkiye, 11 Nisan 2018

Analysis Of Bread Pore Structure By Using Matlab Program In Web Environment

International Advanced Researches Engineering Congress, Osmaniye, Türkiye, 16 - 18 Kasım 2017, ss.2189

Optimization of Gluten-Free Bread Formulation by using Response Surface Methodology.

International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017

Impact of Quinoa on the Quality and Sensorial Properties of Gluten-Free Breads

The International Conference on Agriculture, Forest, Food Sciences and Technologies, 15 - 17 Mayıs 2017

Effects of Chickpea Yeast on Physical Textural and Sensory Properties of Breads

URUAE, IICBE and IA-E International Conference Program, 30 - 31 Aralık 2016

Flat Bread with Quinoa for Coeliac Patients

15th International Cereal and Bread Congress, 18 - 21 Nisan 2016

Isparta Ev Ekmeğinin Bazı Kalite Özelliklerinin Belirlenmesi

İç Anadolu Bölgesi 2. Tarım ve Gıda Kongresi, Türkiye, 28 - 30 Nisan 2015

Makarnanın Kurutulmasında Mikrodalga ve Konveksiyonel Kurutma Yöntemlerinin Kullanımı

Pamukkale Gıda Sempozyumu III "Kurutulmuş ve Yarı Kurutulmuş Gıdalar", Türkiye, 13 - 15 Mayıs 2015

The microbial quality of our traditional taste ”phyllo”

2nd International Congress on Food Technology, 5 - 07 Kasım 2014

The Effect of Transglutaminase on Someproperties of Bread.

International Scientific-ExpertsCongress on Agriculture and Food Industry, 25 - 27 Eylül 2014

AKSEKİ MUTFAĞINDAN EKŞİ TARHANA

IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014

Geçmişten Günümüze Gıdalarda Karbonat Kullanımı

IV. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, Türkiye, 17 - 19 Nisan 2014

Kitap & Kitap Bölümleri

ETHICAL GASTRONOMY

GLOBAL CONCEPTS IN GASTRONOMY, İBRAHİM ÇEKİÇ, Yener OĞAN, Editör, Eğitim Yayınevi, ss.43-62, 2023

MOLEKÜLER GASTRONOMİ: BAZI GIDA HİDROKOLLOİDLERİ

GIDA BİLİMİ VE GASTRONOMİ II, FATMA HAYIT, Editör, Iksad, ss.111-135, 2023

SÜRDÜRÜLEBİLİR GASTRONOMİ TURİZMİ: ENTOMOFAJİ

GASTRONOMİK AKIMLAR II, Öğr. Gör. Dr. Sinem TÜRK ASLAN, Editör, Iksad, ss.163-184, 2023

An Analysis of the Functional Properties of Geographically Indicated Fruits in Antalya Region

Current Approaches and Trends in Tourism Science, Prof. İrfan YAZICIOĞLU,Assoc. Prof. Alper IŞIN,Assoc. Prof. Özgür YAYLA, Editör, SRA Academic Publishing Press, Klaipeda, Lithuania. www.srapublishing.org, ss.470-522, 2023

GİLABURU (Viburnum opulus L.)’NUN BİYOKİMYASAL BİLEŞENLERİ SAĞLIKLA İLİŞKİSİ VE GASTRONOMİK AÇIDAN ÖNEMİ

TARIM BİLİMLERİ ALANINDA MULTİDİSİPLİNER GÜNCEL ÇALIŞMALAR II, KÜBRA YAZICI, HÜLYA DOĞAN, Editör, Iksad, ss.301-320, 2023

YABAN MERSİNİ MEYVESİNİN FONKSİYONEL BİLEŞENLERİ VE GIDALARDA KULLANIMI

TARIM BİLİMLERİ ALANINDA GÜNCEL ÇALIŞMALAR I, KÜBRA YAZICI,HÜLYA DOĞAN, Editör, İksad Yayınevi, Ankara, ss.83-107, 2022

Yaban Mersini Meyvesinin Fonksiyonel Bileşenleri ve Gıdalarda Kullanımı

Tarım Bilimleri Alanında Multidsipliner Güncel Çalışmalar I, , Editör, İksad Publishing House, ss.83-106, 2022

Gıda ve Tarım Alanlarında Yapay Zekâ İçeren Çalışma Örnekleri ve Örnek Bir Yapay Zekâ Uygulaması

Tarım Bilimleri Alanında Multidsipliner Güncel Çalışmalar I, Yazıcı Kübra, Doğan Hülya, Editör, İksad Publishing House, ss.185-207, 2022

Gıda ve Tarım Alanlarında Yapay Zekâ İçeren Çalışma Örnekleri ve Örnek Bir Yapay Zekâ Uygulaması

Tarım Bilimleri Alanında Multidisipliner Güncel Yaklaşımlar, KÜBRA YAZICI, HÜLYA DOĞAN, Editör, İksad Publishing House, ss.185-207, 2022

Yozgat Kültürel Turizm Kaynakları

Yozgat Turizm, Güngör, Ebubekir, Editör, Akçağ Yayınları, Ankara, ss.171-405, 2022

Metrikler

Yayın

79

Atıf (WoS)

15

H-İndeks (WoS)

2

Atıf (Scopus)

36

H-İndeks (Scopus)

2

Proje

8

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları